Predaj nového plne zariadeného luxusného 4 izbového apartmánu s terasou iba 50 metrov od mora Predaj

Spôsob predaja:
Predaj
Kúpna cena:
500 000 €
Lokalita:
Chorvátsko - Vir
Sledovať dražbu
Aké výhody má sledovanie dražby?

Kontakt

Marek Piršel
+421 918 747 587

Mám záujem o viac informácií

Opis nehnuteľnosti

Predáme luxusný 4 izbový apartmán nachádzajúci sa na ostrove Vir v regióne Zadar. Na ostrov sa dostanete celoročne pohodlne po moste. Apartmán sa nachádza na 1 posch. dvojposchodového apartmánového domu. Apartmán pozostáva zo 4 izieb (obývačka, 2x spálňa, 1x malá hosťovská izba/šatník), kuchyne, kúpeľne s WC, samostatného WC a z veľkej terasy s výhľadom na jednu z najobľúbenejších pláží na ostrove tzv. Prezida beach.

Kuchyňa je vybavená veľkou americkou chladničkou, rúrou na pečenie, elektrickou varnou doskou s digestorom.

Apartmán je kompletne zariadený novým masívnym nábytkom, resp. vstavanými skriňami. Apartmán je plne klimatizovaný, resp. vykurovaný, klimatizáciami značky DAIKIN, ktoré umožňujú ich ovládanie aj na diaľku. V oboch sociálnych zariadeniach je umiestnené podlahové vykurovanie. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým bojlerom značky ARISTON. Kúpeľňa je vybavená práčkou.

Kúpou apartmánu získavate do vlastníctva jedno parkovacie státie priamo pred apartmánovým domom + spoluvlastnícky podiel na doplnkových 2 parkovacích miestach. K apartmánu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných priestoroch pred domom (okrem iného miesto na odkladanie odpadu) ako aj spoločných priestoroch v dome. 

Samotný apartmánový dom bol skolaudovaný pred 2 rokmi je oplotený gabiónovým plotom a bol realizovaný dcérskou spoločnosťou významenej nemeckej stavebnej spoločnosti.