Rodinný dom na priamy predaj v obci Pusté Sady Predaj 3D Vizualizácia

Spôsob predaja:
Predaj
Kúpna cena:
200 000 €
Možnosť financovania cez hypotekárny úver:
3D vizualizácia:
Áno
Okres:
Galanta
Obec:
Pusté Sady
Katastrálne územie:
Pusté Sady
Ulica:
Pusté Sady 187
Sledovať dražbu
Aké výhody má sledovanie dražby?

Kontakt

JUDr. Juraj Klačan
+421 918 814 799

Mám záujem o viac informácií

Opis nehnuteľnosti

Rodinný dom súp. č. 187, k.ú. Pusté Sady

Nachádza sa v bežnej zástavbe na hlavnej ulici na okraji obce. Do užívania bol daný v roku 1927. V roku 2008 bola na dome vykonaná rozsiahla rekonštrukcia.    

 

Dispozičné riešenie:

1. nadzemné podlažie pozostáva zo vstupu s prekrytím prístreškom, zádveria, haly s kuchynským kútom, izby so šatníkom, terasy prístupnej z kuchyne, chodby, dvoch izieb, kúpeľne s WC, vstupu na poschodie so schodiskovým priestorom.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 209,41 m2.

2. nadzemné podlažie pozostáva zo vstupu z prízemia so schodiskom, haly, izby, dvoch salónikov, kúpeľne s WC, schodiskového priestoru na podkrovie, obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, terasy.

Zastavaná plocha 2. nadzemného podlažia je 195,78 m2.

3. nadzemné podlažie pozostáva zo schodiska, chodby, kúpeľne s WC, kuchyne, troch obytných miestností a z lodžie.

Zastavaná plocha 3. nadzemného podlažia je 123,04 m2.

Technicko – konštrukčné riešenie:

1. nadzemné podlažie

Základy sú betónové. Dom je bez podzemného podlažia s vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál v skladobnej hr. nad 50 do 60 cm. Deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú betónové monolitické s rovným podhľadom, prefabrikované a keramické. Schodisko je z tvrdého dreva. Krovy sú väznicové sedlové, manzardové. Krytiny strechy na krove sú pálené a betónové škridlové ťažké korýtkové. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Úpravy vonkajších povrchov tvorí škrabaný brizolit, omietky na báze umelých látok. Vnútorné omietky sú vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Vnútorné obklady sú v prevažnej časti kúpeľne min. nad 1,35 m výšky, vane, samostatnej sprchy, WC min. do výšky 1 m, kuchyne min. pri sporáku a dreze. Dvere sú plné alebo zasklené z tvrdého dreva. Okná sú plastové s dvojvrstvovým zasklením. Okenné žalúzie sú kovové. Podlahy miestností (okrem obytných kuchýň) tvoria keramické dlažby. V kúpeľni je  samostatná sprcha. Záchod je demontovaný. Vykurovanie je ústredné teplovodné s rozvodmi bez ohľadu na materiál. Zdrojom vykurovania je kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Zdroj teplej vody je kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody kanalizácie tvorí liatinové a kameninové potrubie. Elektroinštalácia je svetelná a motorická. Osadený je bleskozvod. Elektrický rozvádzač je s automatickým istením. 

 

2. nadzemné podlažie

Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál v skladobnej hr. nad 50 do 60 cm. Deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú betónové monolitické s rovným podhľadom, prefabrikované a keramické. Schodisko je z tvrdého dreva. Úpravy vonkajších povrchov tvorí škrabaný brizolit, omietky na báze umelých látok. Vnútorné omietky sú vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Vnútorné obklady sú v prevažnej časti kúpeľne min. nad 1,35 m výšky, samostatnej sprchy, WC min. do výšky 1 m, kuchyne min. pri sporáku a dreze. Dvere sú plné alebo zasklené z tvrdého dreva. Okná sú plastové s dvojvrstvovým zasklením. Okenné žalúzie sú kovové. Podlahy obytných miestností (okrem obytných kuchýň) tvoria parkety, vlysy (okrem bukových), korok, veľkoplošné parkety (drevené, laminátové). Podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby. V kuchyni je elektrická rúra. Kuchynská linka je z materiálov na báze dreva.

V kúpeľní je plastová rohová vaňa, umývadlo, samostatná sprcha a vodovodné pákové nerezové batérie. Záchod je splachovací so zabudovanou nádržkou v stene + bidet. 

Vykurovanie je ústredné teplovodné s rozvodmi bez ohľadu na materiál. Vnútorné rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Vnútorné rozvody kanalizácie tvorí plastové a azbestocementové potrubie. Elektroinštalácia je svetelná. Elektrický rozvádzač je s automatickým istením. 

3. nadzemné podlažie

Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál v skladobnej hr. nad 40 do 50 cm. Deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú drevené trámové s rovným podhľadom. Úpravy vonkajších povrchov tvorí škrabaný brizolit, omietky na báze umelých látok. Vnútorné omietky sú vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Vnútorné obklady sú v prevažnej časti kúpeľne min. nad 1,35 m výšky, vane, samostatnej sprchy, WC min. do výšky 1 m. Dvere sú plné alebo zasklené z tvrdého dreva. Okná sú plastové s dvojvrstvovým alebo s trojvrstvovým zasklením. Okenné žalúzie sú kovové. Podlahy obytných miestností (okrem obytných kuchýň) tvoria parkety, vlysy (okrem bukových), korok, veľkoplošné parkety (drevené, laminátové). Podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby.

V kúpeľní je plastová rohová vaňa, umývadlo, samostatná sprcha a vodovodné pákové nerezové batérie. Záchod je splachovací so zabudovanou nádržkou v stene + bidet. 

Vykurovanie je ústredné teplovodné s rozvodmi bez ohľadu na materiál. Zdrojom vykurovania je kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Zdroj teplej vody je kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Zdrojom teplej vody je kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody kanalizácie tvorí plastové a azbestocementové potrubie. Elektroinštalácia je svetelná.